23.3.2021 15:20

Διαψεύδει εμμέσως Κλιαμενάκη ο Βασίλης Μυριάγκος

«Η χωροθέτηση του βιολογικού του Καταρράκτη θα γίνει με τη σύμφωνη γνώμη των κατοίκων», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Χίου

Στην κατηγορηματική διάψευση του πρώην αντιδημάρχου Ιωνίας Γιώργου Κλιαμενάκη για τετελεσμένες αποφάσεις αναφορικά με τη χωροθέτηση νέου βιολογικού στον Καταρράκτη, προχώρησε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Χίου Βασίλης Μυριαγκός, δίνοντας μία άλλη διάσταση για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το πρωί της Δευτέρας.

Αντίθετα με τα όσα δήλωσε ο πρώην αντιδήμαρχος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Χίου έκανε λόγο για εν εξελίξει ανοιχτή συζήτηση και διάλογο με την τοπική κοινότητα του Καταρράκτη για την χωροθέτηση της νέας μονάδας του βιολογικού παρουσία μάλιστα και των μελετητών του έργου.

Ο κ. Μυριαγκός επεσήμανε ότι η μετεγκατάσταση της μονάδας του βιολογικού αποτελεί ένα πάγιο αίτημα της κοινωνίας λέγοντας ότι εκτός των άλλων θα αναζητηθεί και το ενδεχόμενο της απευθείας μεταφοράς των λυμάτων του χωριού στον βιολογικό της πόλης.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Μυριαγκός υπήρξε κατηγορηματικός ως προς τις διαδικασίες, επισημαίνοντας ότι το έργο θα εκτελεστεί μόνο κατόπιν συνεννόησης με την τοπική κοινωνία.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: ΔΕΥΑΝΧ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ