Αυτοδιοίκηση

25/1/18 20:10

τελ. ενημ.: 28/1/18 22:44

ΒΙΝΤΕΟ- Μπλόκο της δημοτικής αρχής στη στήριξη του Μ. Ρακιτζή

Για δεύτερη φορά σε διάστημα δύο εβδομάδων το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου αρνήθηκε να στηρίξει τον πυρονόμο Μιχάλη Ρακιτζή σε βάρος του οποίου έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από το αρχηγείο της Πυροσβεστικής έπειτα από ανώνυμη καταγγελία για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Παρότι το συνδικαλιστικό όργανο των Πυροσβεστών καθώς και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ εξέδωσαν κοινό ψήφισμα συμπαράστασης υπέρ του διωκόμενου Πυρονόμου επισημαίνοντας ότι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους για τα δημόσια πράγματα, η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου είχε αντίθετη άποψη.

Έτσι η πρόταση για στήριξη στο πρόσωπο του Μ. Ρακιτζή, που κατέθεσε ο Στ. Καμπούρης και που εισηγήθηκε να είναι όμοια με αυτή της ΑΔΕΔΥ, έλαβε μόνο τις θετικές ψήφους της αντιπολίτευσης καθώς και τη λευκή ψήφο του Μάρκου Σκούφαλου ενώ κατά ψήφισε όλη η δημοτική αρχή καθώς και η σύμβουλος της Χιακής Συμπολιτείας Δ. Τσαρδάκα. Η πιο αξιοσημείωτη πάντως αρνητική ψήφος ήρθε από τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας Γιώργο Ζώα ο οποίος είναι συνάδελφος του Μ. Ρακιτζή στην Π.Υ. Χίου.

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση