19.5.2017 15:12

ΒΙΝΤΕΟ- «Μήπως ο κ. Μυριαγκός έχει δεσμεύσεις απέναντι στον Μ. Βουρνού;»

Υπονοούμενα για δεσμεύσεις του Συμβούλου του Βασίλη Μυριαγκού απέναντι στη Δημοτική Αρχή Βουρνού, άφησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Politischios.gr ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πολύδωρος Λαμπρινούδης, με αφορμή τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη δημιουργία προαναχωρησιακού κέντρου.

Ο Π. Λαμπρινούδης υπογράμμισε ότι ενώ σε επίπεδο συνδυαμού είχαν αποφασίσει την υιοθέτηση 11 προτάσεων από τις 14 του πορίσματος, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Βασίλης Μυριαγκός αιφνιδιαστικά διαχώρισε τη θέση του από τον συνδυασμό του.

«Ο κ. Μυριαγκός στην προσυνεδρίασή μας, ήταν αυτός που κατέγραψε που συμφωνούμε και που διαφοροποιούμαστε από το πόρισμα. Και στο Δημοτικό Συμβούλιο επέμεινε στο αρχικό κείμενο ενώ και ο ίδιος είχε αποδεχτεί την εισήγηση του συνδυασμού μας. Όταν λοιπόν δεν υπάρχει αξιοπιστία με έναν συνεργάτη σου, πιστεύω ότι δεν αξίζει τον κόπο να στεναχωριόμαστε και να είναι στον συνδυασμό. Να αποφασίσει την πορεία του. Με προβληματίζει πάρα πολύ η περίπτωσή του. Για ποιο λόγο να διαφοροποιηθεί; Υπάρχουν κάποιες δεσμεύσεις απέναντι από την δημοτική αρχή Βουρνού», ανέφερε ο κ. Λαμπρινούδης. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ