10.6.2020 13:48

ΒΙΝΤΕΟ- Αβέβαιο το μέλλον του "Cine Κήπος" μετά την προσφυγή του συνδυασμού Τριαντάφυλλου

Στη διαπίστωση ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και ως εκ τούτου η λειτουργία του Cine Κήπος δεν είναι βέβαιη, κατέληξε σε δηλώσεις του στον «π» ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΧ Κωνσταντίνος Μισόβουλος.

Όπως εξήγησε κανονικά το «Cine Κήπος» θα έπρεπε να λειτουργεί από τις 15 Ιουνίου, στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας και της παραχώρησής του σε ιδιώτη. Όμως, όπως εξήγησε, η προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου του συνδυασμού Τριαντάφυλλου, έχει ως αποτέλεσμα το Cine Κήπος να παραμένει κλειστό, με την Υπηρεσία να αποφασίζει για το σύννομο της παραχώρησης στις αρχές Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον κ. Μισσόβουλο, με δεδομένο ότι τότε θα έχει χαθεί σημαντικός χρόνος, δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν το ενδιαφέρον του ιδιώτη για ενοικίαση των εγκαταστάσεων του θερινού σινεμά, θα παραμένει ενεργό.

Το σίγουρο, όπως είπε, είναι ότι η ΔΗΚΕΧ δεν έχει αφενός τη δυνατότητα επισκευών ύψους 50.000 ευρώ, αφετέρου το θερινό σινεμά δεν θα μπορεί να προβάλει εμπορικές ταινίες καθώς τα αποκλειστικά δικαιώματα τα έχει ιδιώτης.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ