8.9.2021 12:28

Απέχουν εκ νέου οι παρατάξεις από το Δημοτικό Συμβούλιο

Δεν «βγαίνει» το σενάριο για τον 14ο Σύμβουλο που θα συνηγορήσει στη συζήτηση για τον περιβόητο αναπτυξιακό οργανισμό

Στην απόφαση να απέχουν από το Δημοτικό Συμβούλιο, ούτως ώστε να μην υπάρξει απαρτία για τη συζήτηση του περιβόητου αναπτυξιακού οργανισμού τοπικής αυτοδιοίκησης, εμμένουν σύσσωμες οι αντιπολιτεύσεις και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου.

Σε σημερινή τους ανακοίνωση επισημαίνουν ότι θα απόσχουν από τη σημερινή συνεδρίαση, αφού όπως διευκρινίζουν, παραμένουν αμετάβλητοι οι λόγοι για τους οποίους οδηγήθηκαν στην απόφαση αποχής.

Στο παρασκήνιο πάντως της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, φαίνεται ότι το θέμα αρχίζει πια να ξεκαθαρίζει, αφού ακόμα και οι δημοτικοί σύμβουλοι άλλων παρατάξεων, με τους οποίους διατηρούσε ανοιχτό δίαυλο η παράταξη του Δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη, φαίνεται ότι έχουν πλέον σαφή θέση, διευκρινίζοντας ότι θα ακολουθήσουν την απόφαση της παράταξής τους για αποχή από το συγκεκριμένο θέμα.

Βάσει αυτών των δεδομένων, η απόφαση πλέον για το αν το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει χωρίς το θέμα του αναπτυξιακού οργανισμού τοπικής αυτοδιοίκησης, είναι στα χέρια της Δημοτικής Αρχής.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ