22.5.2017 12:50

Ακόμα μία προσπάθεια δημοπράτησης του Βοτανικού Κήπου

Με εισήγηση μίσθωσης έναντι 1.000 ευρώ το μήνα θα επιχειρηθεί για μία ακόμη φορά από το Τμήμα Περιουσίας του Δήμου η εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου στον Βοτανικό Κήπου του Αιγαίου στα Νένητα.

Της συγκεκριμένης απόπειρας δημοπράτησης είχαν προηγηθεί 2 δημοπρασίες στις 2 Οκτωβρίου του 2015 και άλλη μία στις 9 Οκτωβρίου του ίδιου έτους οι οποίες όμως απέβησαν άκαρπες παρότι είχαν υπάρξει ενδείξεις ιδιωτικού ενδιαφέροντος ενοικίασης του χώρου.

Μετά από σχεδόν 1 χρόνο το Τμήμα Περιουσίας ζήτησε από την Τ.Κ. Νενήτων να γνωμοδοτήσεις για την εκ νέου δημοπράτηση του κτιρίου με την τελευταία να συνηγορεί με την προϋπόθεση ότι ο χώρος στην αυλή του Αγίου Τρύφωνα και στο σκάκι, θα μπορούν να χρησιμοποιηθιλυν από τους συλλόγους της κοινότητας των Νενήτων όποτε ζητηθούν.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους όρους διακήρυξης η τιμή εκκίνησης έχει καθοριστεί στα 1000 ευρώ μηνιαίως και η διάρκεια της μίσθωσης είναι για 8 χρόνια. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ