13.9.2023 13:55

«Στο πλευρό του Κώστα Τριαντάφυλλου ενάντια στην έπαρση και στον φθηνό λαϊκισμό»

Σωκράτης Συριώδης - Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΞΙΩΝ

Ονομάζομαι Σωκράτης Συριώδης. Έζησα στη Χίο μέχρι τα 18 μου χρόνια. Μετά την αποφοίτηση μου από το 2ο Λύκειο Χίου, μετέβην στην Αμερική για σπουδές. Έχω αποκτήσει πτυχίο στα Χρηματοοικονομικά και Μεταπτυχιακό δίπλωμα MBA με υποτροφία από το Πανεπιστήμιο Northeastern της Βοστόνης. Έχω εργαστεί ως οικονομικός αναλυτής στο δημοσιογραφικό site www.reporter.gr, ως επενδυτικός τραπεζίτης στην Atlantic Bank of New York και ως διευθυντής εμπορίας προϊόντων για την ΑΘΗΝΑ 2004 Α.Ε. Από το 2007, όπου και επέστρεψα στη Χίο, συνίδρυσα την τεχνική εταιρεία ιδιωτικών έργων, ΑΦΟΙ ΣΥΡΙΩΔΗ Ο.Ε. Από το 2020, ασχολούμαι με την διαχείριση ακινήτων και είμαι μέλος του Δ.Σ.στο Ελληνικό Ινστιτούτο Κοινής Ανατροφής. Το 2014 εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος με την Πρωτοβουλία και είχα την τιμή να υπηρετήσω την Τοπική Αυτοδιοίκηση από την θέση του Προέδρου της ΔΙΑΝΟΧ Α.Ε. (Εταιρία Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης) και ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χίου.

Είμαι πατέρας δύο παιδιών, του Γιώργου 14 ετών και της Ελπίδας 12 ετών που αποτελούν την προτεραιότητα της ζωής μου. Στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές τάσσομαι στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Τριαντάφυλλου και θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Συμμαχία Αξιών του. Η νέα αυτή προσπάθεια χρειάζεται την δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη. Επιθυμώ να βοηθήσω τον τόπο μου και να φέρνω μετρήσιμα αποτελέσματα όπως θέλω να πιστεύω ότι έκανα και κατά την πενταετία 2014-2019. Με αξίες, με ταπεινότητα, με αποφασιστικότητα, με επιμονή, με συνέργεια, με διαφάνεια και λογοδοσία.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ