25.8.2023 12:40

Στα Καρδάμυλα ο Αλκιβιάδης Στεφανής για την υποδοχή της Aegean Reggata

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, βρέθηκε χθες 24 Αυγούστου το βράδυ στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού της Χίου και συγκεκριμένα στην περιοχή των Καρδαμύλων. 

Εκεί είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με κατοίκους της περιοχής και να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος και για τις προοπτικές ανάπτυξης του. 

Στη συνέχεια παραβρέθηκε στο β' σκέλος της Aegean Regatta 2023 και συνάντησε εκ νέου τα 49 πληρώματα των σκαφών, κάτι που είχε συμβεί και πριν λίγες ημέρες στην έναρξη του αγώνα από τον Μόλυβο της Λέσβου. Σε δήλωσή του ο Αλκιβιάδης Στεφανής, τόνισε: «Με τον θεσμό της Aegean Regatta ενισχύεται εξωστρέφεια, που τόσο ανάγκη έχουν τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και δίνεται η ευκαιρία προβολής και ανάπτυξης των νησιών, μέσω του αθλητισμού, κάτι που μόνο υπερηφάνεια μας γεμίζει».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ