25.9.2023 6:50

Σε Βουνό και Νένητα η Συμμαχία Αξιών του Κώστα Τριαντάφυλλου

Σήμερα επισκεφτήκαμε δυο ακόμη ιστορικά χωριά του νησιού μας, το Βουνό και τα Νένητα.

Η διάθεσή σας να μας μιλήσετε και να μοιραστείτε σκέψεις και προβληματισμούς, μας δίνει ακόμη περισσότερο δύναμη και όρεξη να αλλάξουμε όλα αυτά που μας καθηλώνουν στο παρελθόν. Τα τόσα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν μας πεισμώνουν!

Για εμάς είναι προτεραιότητα η επένδυση στον άνθρωπο. Και στρατηγικά σχεδιάζουμε την αξιοποίηση των πόρων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου προκειμένου να χρηματοδοτηθούν νέοι επαγγελματίες - επιχειρήσεις καινοτομίας και προστιθέμενης αξίας σε όλα τα χωριά της Χίου.

Παράλληλα με πρόγραμμα και συγκεκριμένες πρακτικές στοχεύουμε στην ενθάρρυνση και την δημιουργία κινήτρων για νέες επιχειρήσεις, την ίδρυση και τη λειτουργία τους στα χωριά της Χίου μέσω ανταποδοτικών μέτρων και χρηματοδοτικών εργαλείων από το ∆ήμο.

Ευκαιρία της σημερινής επίσκεψης τονίζουμε οτι ειδική μέριμνα θα επιδείξουμε για την αγροτική οδοποιία, την καθημερινότητα και την καθαριότητα, με προτεραιοποιηση έργων στα χωριά μας.

Πρέπει να ανατραπεί τώρα η εικόνα των χωριών που γεμίζουν μόνο το καλοκαίρι και για να γίνει αυτό χρειάζεται ότι δεν είχαμε τα τελευταία χρόνια, ειλικρινής διάλογος με τους δημότες κάθε κοινότητας, στρατηγικός σχεδιασμός, όρεξη για δουλειά και για υλοποίηση των στόχων μας.

Μόνο έτσι θα κάνουμε τη Χίο ξανά πρωταγωνίστρια! 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ