22.8.2023 10:46

Παρουσιάζει ξανά το ψηφοδέλτιό του στη Χίο

Την αίσθηση της ομάδας και του συμπαγούς συνδυασμού θα επιχειρήσει να δώσει από τη Χίο, ο κομματικός υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Αλκιβιάδης Στεφανής.

Παρότι ο κ. Στεφανής είχε παρουσιάσει το ψηφοδέλτιό του στη Λέσβο πριν ημέρες, θα το παρουσιάσει εκ νέου και στη Χίο, σε μία προσπάθεια να συσπειρώσει την ομάδα του η οποία επί του παρόντος επιδίδεται σε προσωπική πολιτική και αυτοπροβολή μέσω του Facebook, αποζητώντας τον βηματισμό της.

Μάλιστα, η ομάδα Στεφανή, επενδύει και στον χώρο της συνέντευξης Τύπου, αφού αυτή θα πραγματοποιηθεί στο κοινωφελές ίδρυμα «Μαρία Τσάκος», με τα στελέχη του συνδυασμού του τοπικά να διαρρέουν εδώ και ημέρες ότι ο ίδιος έχει τη στήριξη και τις ευλογίες του Καπ. Παναγιώτη Τσάκου και των συνεργατών του, τονίζοντας μάλιστα ότι ποτέ άλλοτε στο παρελθόν το ίδρυμα δεν έχει δοθεί για κάποια κομματική ή παραταξιακή διοργάνωση.

Προ των πυλών η ανακοίνωση Μπουγδάνου

Να σημειωθεί ότι κατά πληροφορίες, ο κ. Στεφανής θα ανακοινώσει και τον Παντελή Μπουγδάνο ως υποψήφιό του στη Χίο, παρά τις σημαντικές αντιρρήσεις άλλων στελεχών του συνδυασμού του.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ