13.9.2023 18:23

Παντελής Σεραφείμ: Η επιλογή της νέας γενιάς για να αλλάξει η Χίος

Παντελής Σεραφείμ - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΞΙΩΝ

Γεννήθηκα στη Χίο το 1996 και μεγάλωσα στον Βροντάδο. Από τα εφηβικά μου χρόνια είχα έντονο ενδιαφέρον και ανησυχία για τις εξελίξεις στο νησί μας. Η ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη που σημάδεψε τη γενιά μου με έφερε από μικρή ηλικία σε επαφή με τους υπολογιστές και τα πληροφοριακά συστήματα. Η επαφή αυτή με έκανε να αγαπήσω την πληροφορική. Σπούδασα μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και πληροφορική στο πανεπιστήμιο Πατρών και τα τελευταία χρόνια εργάζομαι πάνω στο αντικείμενο των σπουδών μου.
 
Το 2017 ο τραγικός θάνατος του πατέρα μου Λεωνίδα με έφερε από πολύ μικρή ηλικία αντιμέτωπο με δύσκολες καταστάσεις. Έδωσα τους δικούς μου αγώνες μέσα από τους οποίους βγήκα νικητής. Από τότε έδωσα μια υπόσχεση να κάνω τα πάντα για να τον κάνω υπερήφανο. Έτσι, θέλω να πιστεύω ότι νιώθει περήφανος από ψηλά για την απόφασή μου να αγωνιστώ και να εργαστώ για τις ανάγκες του τόπου μας. Να δώσω πλέον τη δική μας μάχη για μια Χίο αξιοκρατική, σύγχρονη, μια Χίο από εμάς για εμάς! Σας καλώ να δώσουμε μαζί αυτή την μάχη για μια Χίο διαφορετική που θα διευκολύνει την καθημερινότητα όλων μας. Σας καλώ να δώσετε την ευκαιρία στη νέα γενιά να συμβάλλει στην αλλαγή που έχουμε ανάγκη, με σεβασμό στο παρελθόν με ελπίδα και όραμα για το μέλλον.
 
Ζητώ την στήριξη σας σε αυτήν την προσπάθεια και υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά.
 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ