20.9.2023 18:16

«Ο Κώστας Τριαντάφυλλος είναι ο δήμαρχος που αξίζει να έχει η Χίος»

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Χίο, στο Βροντάδο. Σπούδασα παιδαγωγικά στο πανεπιστήμιο Αθηνών, με μεταπτυχιακό στην διδακτική διαχείρισης περιβάλλοντος στο ίδιο πανεπιστήμιο. Υπηρέτησα σε πολλά σχολεία του νησιού μας. Το 2007 τοποθετήθηκα αναπληρωτής υπεύθυνος και το 2010 υπεύθυνος του κέντρου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Ομηρούπολης.

Τη δεκαετία του 90 ασχολήθηκα πρώτη φορά με τα κοινά, ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ομηρούπολης. Έχω συμμετάσχει σε πολλά  διοικητικά συμβούλια συλλόγων και φορέων του νησιού μας. Το 2002 ξεκίνησα την φοίτηση μου στα θεατρικά εργαστήρια του ΔΗΠΕΘΕ Βορείου Αιγαίου με έδρα την Χίο, ως σπουδαστής και από το 2005 συμμετείχα ως ηθοποιός στην ερασιτεχνική την πειραματική και την επαγγελματική σκηνή του ίδιου θεάτρου έως το 2013. Το 2012 έκανα τα πρώτα μου βήματα ως εμψυχωτής και σκηνοθέτης σε διάφορες θεατρικές ομάδες του νησιού μας ενώ από τον Ιούλιο του 2021 έχω ιδρύσει  τον Κύκλο Θεάτρου ΘΕΑΤΡΟΠΟΙΟΙ ΧΙΟΥ, στο οποίο στον οποίο προσφέρω ως πρόεδρος και σκηνοθέτης.

Είμαι παντρεμένος με την επίσης εκπαιδευτικό Μαίρη Κωστάκη και έχω δύο αγόρια. Η απόφαση μου να εμπλακώ ξανά στα δημοτικά μας πράγματα, έχει να κάνει με την αντίληψη για τον πολιτισμό στον τόπο μας, την πρόοδο του και την ανάδειξη προτάσεων ιδεών, και δράσεων, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του. Για τούτο, καταθέτω στην κρίση φίλων συγγενών, γνωστών και όλων όσοι συνεργάστηκαν, συνεργάζονται, δούλεψαν και δουλεύουν μαζί μου και σε όλο το χιακό κοινό, την υποψηφιότητά μου, ως δημοτικός σύμβουλος Χίου και συντάσσομαι με την προσπάθεια του αγαπημένου φίλου και συνεργάτη Κώστα Τριανταφύλλου, του οποίου η παρουσία, το ήθος, οι ιδέες και το όραμα για ένα καλύτερο Δήμο και μία Χίο που πραγματικά αξίζει σε όλους μας, είναι απολύτως συμβατά με τις ιδέες και τα οράματα μου.

Για τούτο σας καλώ να στηρίξετε το συνδυασμό μας και να πάμε όλοι μαζί τη Χίο μας πολύ πιο πάνω και να έχουμε ένα νησί που πραγματικά αξίζει στον καθένα μας. Ο Κώστας Τριαντάφυλλος είναι ο δήμαρχος που πραγματικά αξίζει να έχει η Χίος μας. 

Σας καλώ όλους και όλες σ’ αυτή την μεγάλη προσπάθεια!

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ