18.9.2023 18:29

Ο Γιώργος Αμέντας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Σταμάτη Κάρμαντζη

Γιώργος Αμέντας - Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Σύμπραξη Δημιουργίας

Ο παθολόγος, Γιώργος Αμέντας είναι γνωστός στην τοπική μας κοινωνία αφενός για την προσφορά των ιατρικών του υπηρεσιών στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Χίου και ιδιαίτερα κατά την περίοδο της πανδημίας που ήταν επικεφαλής του εμβολιαστικού κέντρου, αφετέρου και ως πολιτευτής, αφού το 2019 πήρε το βάπτισμα του πυρός στην πολιτική ζωή του νησιού μας. Όσοι τον περιστοιχίζουν τον χαρακτηρίζουν ανιδιοτελή, ιδεολόγο και ακούραστο νου και γιατρό που η δράση και το έργο του επικεντρώνεται στον άνθρωπο.

Αυτή τη φορά κάνει ένα νέο βήμα κατεβαίνοντας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Ο ίδιος δηλώνει ότι η αυτοδιοίκηση αποτελεί έναν σπουδαίο πυλώνα για την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών, εκτιμώντας ότι χρειάζεται μεράκι, δύναμη, συνέπεια, υπευθυνότητα και αστείρευτη ενέργεια εκ μέρους των αιρετών ώστε να είναι αποτελεσματικοί.

Θέτει τον εαυτό του υποψήφιο της παράταξης «Σύμπραξη Δημιουργίας για τη Νέα Χίο» γιατί όπως υπογραμμίζει η Χίος έχει Δήμαρχο με αποτυπωμένα σημαντικά δείγματα έργου που ήδη έχουν αλλάξει την εικόνα του νησιού. Αυτή η θετική πορεία για τη Χίο πιστεύει ότι πρέπει να συνεχιστεί απρόσκοπτα με βάση το στρατηγικό σχεδιασμό και το όραμα του Σταμάτη Κάρμαντζη που έχει αποδείξει ότι πραγματικά ξέρει, θέλει και μπορεί να οδηγήσει τη Χίο στο μέλλον. Τέλος, όπως δηλώνει εμπνέεται από τη λογική της ανθρωποκεντρικής λειτουργίας του Δήμου με προσφορά υψηλών υπηρεσιών προς τους δημότες.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ