2.10.2023 20:53

Μιχάλης Παρλαμάς – «Την Κυριακή συνειδητή ψήφο στον Κώστα Τριαντάφυλλο και στη "Συμμαχία Αξιών"» - Βίντεο

Την ανάγκη οι πολίτες της Χίου να μην ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ρίχνοντας ψήφο διαμαρτυρίας αλλά να επιλέξουν τη «Συμμαχία Αξιών» και τον Κώστα Τριαντάφυλλο, ως τον επόμενο δήμαρχο που θα οδηγήσει τη Χίο στο μέλλον, επεσήμανε μέσα από συνέντευξή του στον «Π» ο Μιχάλης Παρλαμάς.

Όπως είπε, η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη, όφειλε, δεδομένων των χρημάτων που διέθετε να κάνει πολλά παραπάνω από αυτά που έκανε από το 2019 μέχρι σήμερα.

«Αντ αυτού, διαπιστώνουμε ότι έχουν γίνει τα ελάχιστα. Λείπει από τη Χίο ένα όραμα για το μέλλον, όχι απλά διαχειριστικό, υπάρχει στασιμότητα σε όλα τα μεγάλα ζητήματα», ανέφερε, κάνοντας λόγο παράλληλα και για πελατειακές αντιλήψεις αφού όπως είπε, συγκεκριμένοι άνθρωποι και συγκεκριμένες οικογένειες κατέχουν τις θέσεις στον Δήμο και συμβάλλονται διαρκώς με αυτόν.

«Έχουμε να κάνουμε με μία καθεστωτική αντίληψη η οποία πάει τη Χίο πολλά χρόνια πίσω», ανέφερε ο κ. Παρλαμάς.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ