28.9.2023 15:52

«Η Χίος πρωταγωνίστρια ξανά μέσα από τη συλλογική δουλειά και την ενεργή συμμετοχή»

Παναγιώτης Δημητρακόπουλος - Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Συμμαχία Αξιών»

Γεννήθηκα και ζω στη Χίο. Είχα την τύχη να περάσω τα παιδικά μου χρόνια ανάμεσα στη Βιβλιοθήκη Κοραή, τους Βαβύλους και τον Καρφά. Αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Χίου και είμαι πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός δομικών έργων του Τ.Ε.Ι. Πειραιά. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου και των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων εγκαταστάθηκα στο νησί και λειτούργησα τεχνικό γραφείο όπου ασχολήθηκα με μελέτες ιδιωτικών έργων. Από το 2017 διατηρώ, ως ελεύθερος επαγγελματίας, μεσιτικό γραφείο και γραφείο διαχείρισης ακινήτων, ενώ από το 2020 συμμετέχω σε εταιρικό σχήμα που δραστηριοποιείται στην αγορά ενέργειας με καταστήματα ενέργειας σε Χίο και Μυτιλήνη.

Έχω διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Μηχανικών Χίου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του τμήματος Χίου της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Είμαι ιδρυτικό μέλος και γραμματέας του Α.Π.Σ. Λαίλαπας Λειβαδίων, ενώ έχω διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου. Συμμετείχα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 και του 2019 ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Χιακή Συμπολιτεία.

Έχω την ευτυχία να είμαι πατέρας ενός κοριτσιού 9 ετών.

Επιμένοντας διαχρονικά στην ισχύ της συλλογικότητας και της ενεργής συμμετοχής πολιτών στα κοινά, συμμετέχω στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Συμμαχία Αξιών και υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Τριαντάφυλλο.

Με προσήλωση σε ένα προοδευτικό όραμα για τη Χίο, ζητάω τη στήριξή σας και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, έχοντας εμπιστοσύνη στο επιστημονικό δυναμικό του νησιού για να σχεδιάσουμε τη Χίο της επόμενης περιόδου.

Πάμε Μαζί με τη Συμμαχία Αξιών, μια εξαιρετικά ποιοτική αυτοδιοικητική ομάδα, και τον Κώστα Τριαντάφυλλο για να κάνουμε τη Χίο ξανά πρωταγωνίστρια!

Παναγιώτης Δημητρακόπουλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χίου

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ