28.9.2023 7:27

Γέμισε την αίθουσα του Φ.Ο.Β. ο Κώστας Τριαντάφυλλος

Σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η ομιλία της Συμμαχίας Αξιών για τη Δημοτική Ενότητα Ομηρούπολης στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Φιλοπρόοδου Ομίλου Βροντάδου. 

"Η συγκινητική προσέλευση του κόσμου και το διάχυτο αίσθημα αισιοδοξίας, χαράς και αγωνιστικότητας, έδωσαν την ελπίδα ότι το νησί μας θα έχει ένα καλύτερο μέλλον. Μπορεί να το έχει, του αξίζει να το έχει και θα το έχει. 

Επιβεβαιώσαμε γιατί ο συνδυασμός μας ονομάστηκε «Συμμαχία». Γιατί ενωμένοι συσπειρωνόμαστε, μοιραζόμαστε δύναμη και αντοχή, επιλύουμε προβλήματα και πηγαίνουμε πολλά βήματα παρακάτω. Μια Συμμαχία αξιών, μια συμμαχία ήθους και διαφάνειας.

 Σε αντίθεση με την πελατειακή αντιμετώπιση των εργαζομένων και των υποψηφίων από την απερχόμενη δημοτική αρχή, εμείς θα αντιμετωπίσουμε με ισονομία και αξιοκρατία το σύνολο των ανθρώπων που σχετίζονται με τον Δήμο Χίου, ανεξαρτήτως του ψηφοδελτίου που επέλεξαν να συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Για εμάς, όλοι οι Χιώτες και οι Χιώτισσες αξίζουν ίσης αντιμετώπισης. Για εμάς, όλοι οι συντοπίτες μας αξίζουν να απολαμβάνουν τα ίδια αγαθά. Για εμάς, όλοι μας, έχουμε ανάγκη για μια Χίο ξανά πρωταγωνίστρια", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Συνδυασμός. 

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ