21.9.2023 12:27

Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά: "Είμαστε έτοιμοι για δημόσια αντιπαράθεση ανά πάσα στιγμή"

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η παράταξη «Άλμα Ανάπτυξης» του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη καλεί σε δημόσια αντιπαράθεση τους επικεφαλής όλων των περιφερειακών συνδυασμών για το μεταναστευτικό. Η «Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά» δηλώνει έτοιμη ανά πάσα στιγμή για δημόσια διάλογο για όλα τα θέματα που αφορούν την Περιφέρεια.

Να συζητήσουμε λοιπόν για το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα, να συζητήσουμε για την αγροτική οικονομία των νησιών μας που αργοσβήνει, να συζητήσουμε για τον τουρισμό και την τουριστική προβολή, να συζητήσουμε για τις δημόσια έργα που έχουν ανάγκη τα νησιά, να συζητήσουμε για τον καταποντισμό του κατά κεφαλή ΑΕΠ των νησιών, να συζητήσουμε για την υγεία, την παιδεία, τις συγκοινωνίες, να συζητήσουμε για το που ξοδεύονται οι πόροι της Περιφέρειας.

Να συζητήσουμε για όλους και για όλα.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ