22.9.2023 13:48

Ανοιχτή παρέμβαση Καμίνη υπέρ Τριαντάφυλλου – Βίντεο

«Προβληματική η ανάμειξη του Νότη Μηταράκη στον Δήμο Χίου- Η δημοτική αρχή σύρθηκε πίσω από τον πρώην Υπουργό Μετανάστευσης»

Ανοιχτή παρέμβαση υπέρ της υποψηφιότητας του Κώστα Τριαντάφυλλου για τον Δήμο, έκανε από τη Χίο όπου βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας ότι ο Δήμος Χίου, ως ο μεγαλύτερο εργοδότης του νησιού απαιτεί έναν νέο άνθρωπο με εμπειρία από την επαγγελματική του ζωή και με πολιτικό αισθητήριο.

«Πρέπει να δούμε δύο βασικά σκέλη. Το πρώτο αφορά στον ίδιο τον Δήμο και πως θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το προσωπικό που υπάρχει και δεύτερο να απαντήσουμε στο ερώτημα «που θέλουμε να πάει το νησί;», δηλαδή ποια ταυτότητα πρέπει να έχει μέσα στον τουριστικό, οικονομικό και πολιτικό χάρτη της χώρας και ο Κώστας Τριαντάφυλλος μπορεί να εμπνεύσει αυτή την προσπάθεια», ανέφερε ο κ. Καμίνης.

Σε δεύτερο χρόνο ο ίδιος, εξαπέλυσε τα πυρά του κατά της δημοτικής αρχής Κάρμαντζη, λέγοντας ότι δεν κράτησε μακριά τον κομματισμό από τον Δήμο Χίου, φέρνοντας ως παράδειγμα τη στενή σχέση της δημοτικής αρχής με τον Βουλευτή Χίου και πρώην Υπουργό Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη.

Ο κ. Καμίνης έκανε λόγο για προβληματική ανάμειξη του Νότη Μηταράκη στον Δήμο Χίου, λέγοντας ότι σε κορυφαία ζητήματα όπως αυτό του μεταναστευτικού και της δημιουργίας νέας δομής, η Δημοτική Αρχή σύρθηκε πίσω από την πολιτική του πρώην Υπουργού.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ