17.5.2019 15:16

Στον "αέρα" η ιστοσελίδα της ΣυμμαΧίας Αξιών

Μια δυναμική παρουσία και στο διαδίκτυο έχει η ΣυμμαΧία Αξιών, η παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου Χίου Κώστα Τριαντάφυλλου, η οποία βρίσκεται στον «αέρα» από το πρωί της Παρασκευής.

Μέσω της ιστοσελίδας www.symmachia.gr, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για το πρόγραμμα, τις θέσεις και τα νέα της ΣυμμαΧίας Αξιών, να επικοινωνήσουν με τον επικεφαλής, να παραθέσουν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους για όποιο θέμα τους απασχολεί.

Η ΣυμμαΧία έχει θέσει στον πυρήνα του προγράμματος της την ενίσχυση της συμμετοχής του δημότη στην διοίκηση του Δήμου Χίου, μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής και νέων θεσμών που αφορούν στην αδιαμεσολάβητη σχέση δημότη – δημάρχου. Η ομάδα της ΣυμμαΧίας, έχει μελετήσει αυτούς τους νέους θεσμούς τόσο ως προς την εφαρμογή όσο και την θεσμοθέτηση τους, με βάση παραδείγματα άλλων πόλεων της χώρας, όπου λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ