14.7.2023 15:16

Ενημερωτική δράση για την πρόληψη της απάτης από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου

Ενημερωτικά φυλλάδια για την πρόληψη περιπτώσεων απάτης, διανεμήθηκαν από αστυνομικό προσωπικό υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, για την ενημέρωση πολιτών, ειδικότερα των ηλικιωμένων, με σκοπό τη λήψη μέτρων αποφυγής εξαπάτησης τους από επιτήδειους.

Συγκεκριμένα, τα ενημερωτικά φυλλάδια περιέχουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη μεθοδολογία δράσης των επιτηδείων, που επιχειρούν να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες και τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν αυτοί, ώστε να είναι σε θέση να εντοπίζουν και να αντιλαμβάνονται ανάλογες συμπεριφορές, προκειμένου να προστατευτούν.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί παρόμοιες δράσεις, με σκοπό την ενημέρωση και την ασφάλεια των πολιτών.

Περισσότερες συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr) στην ενότητα Οδηγός του Πολίτη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ