19.2.2021 14:52

Έλλειψη αξιωματικών στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

5 κενές οργανικές θέσεις αξιωματικών στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου

Με υπενθύμιση στον  Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, η Ένωση Αξιωματικών Ε.Α. Β. Αιγαίου Αιγαίου ζητά την στελέχωση των αστυνομικών Διευθύνσεων στη Λέσβο , τη Χίο και τη Σάμο.

Πράγματι συνολικά 10 κενές οργανικές θέσεις δημιουργούν τον έντονο προβληματισμό και της αστυνομικής διεύθυνσης Χίου. Ο Γ. Αραμπατζής εκπροσωπώντας την Ένωση  Αξιωματικών Ε.Α. Β. Αιγαίου Αιγαίου επεσήμανε σε δηλώσεις του ότι η υποστελέχωση δημιουργεί προβλήματα στην λειτουργία των υπηρεσιών τόσο ως προς την εποπτεία και τον έλεγχο του προσωπικού όσο και στην καθημερινή λειτουργία του τμήματος.

Στη Χίο συνολικά 5 είναι οι θέσεις αξιωματικών που χρειάζεται να στελεχωθούν άμεσα. Αισιόδοξος είναι ο κ. Αραμπατζής καθώς ελπίζει ότι όπως και πέρσι θα ανταποκριθούν στο αίτημα τους:

«Πέρσι τον ίδιο καιρό είχαμε κάνει το ίδιο έγγραφο και προκηρύχτηκαν οι θέσεις για μεταθέσεις. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί αξιωματικοί εκτός νησιών που επιθυμούν να επιστρέψουν».

Το συγκεκριμένο πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί κυρίως με μεταθέσεις. Ωστόσο σε περίπτωση που δεν υπάρξει ενδιαφέρον θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να στελεχωθεί το σώμα με δόκιμους απόφοιτους της σχολής αξιωματικών.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ