14.11.2019 14:51

Μονόπετρο με διαμάντι: η πιο δύσκολη, λαμπερή απόφαση της ζωής σας

Οποιαδήποτε στιγμή κι αν αποφασίσεις να αγοράσεις ένα μονόπετρο με διαμάντι, η κίνηση από μόνη της προκαλεί δέος! Ακόμη και όταν αισθάνεστε σίγουροι για την τιμή, την ποιότητα και το ύφος, θα πρέπει να αξιολογήσετε πολύ βαθιά πώς αυτή η λαμπερή αγορά θα ταιριάξει στη ζωή της αγαπημένης σας όχι μόνο στο παρόν, αλλά και στο μέλλον.

Η επιλογή του καλύτερου διαμαντιού είναι το πρώτο βήμα για τη διασφάλιση του ιδανικού μονόπετρου. Αλλά ακόμα και μετά από ενδελεχή έρευνα, πώς ξέρετε πότε βλέπετε το «σωστό»; Όταν ψάχνετε για μια όμορφη, σπάνια και διαχρονική επιλογή, τα βήματα που θα ακολουθήσετε πρέπει να είναι προσεκτικά.

Άλλωστε, σύμφωνα με έρευνα του TheKnot το 2018, ο μέσος όρος δαπανών για ένα δαχτυλίδι αρραβώνων μπορεί να φτάσει ακόμα και 5.000€. Αλλά πέρα ​​από την τιμή είναι το συναίσθημα πίσω από την αγορά.

Τα περιβόητα τέσσερα C

Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων είναι μια σημαντική επένδυση - και όλα ξεκινούν με ένα διαμάντι.Πώς, όμως, καθορίζεται η αξία του διαμαντιού; Πιθανότατα ήδη έχετε ακουστά για τα τέσσερα C(καράτια) που σχετίζονται με την επιλογή ενός διαμαντιού: το βάρος, την καθαρότητα, το χρώμα και το κόψιμο.

Αυτές οι τέσσερις ιδιότητες που καθορίζουν την αξία ενός διαμαντιού σύμφωνα με την GIA (GemologicalInstituteofAmerica), κάνουν ιδιαίτερα απαιτητική την έρευνα που πρέπει να κάνει κάποιος για την επιλογή του κατάλληλου διαμαντιού πριν την αγορά ενός μονόπετρου.

Τα καράτια αποτελούν μονάδα μέτρησης βάρους ενός διαμαντιού, με την αντιστοιχία βάρους να είναι 5 καράτια για ένα γραμμάριο, ποσότητα που είναι πολύ μεγάλη, παρά την αίσθηση που δίνει στο άκουσμά της. Η καθαρότητα ενός διαμαντιού αφορά την ύπαρξη ή την έλλειψη (απουσία) έγκλειστων στην πέτρα, ή και εξωτερικών, ψεγαδιών, τα οποία συνήθως προκύπτουν από τη μακρόχρονη φυσική διαδικασία σχηματισμού του διαμαντιού. Το χρώμα ενός διαμαντιού ποικίλει αφού τα καλύτερα λευκά διαμάντια. Σύμφωνα με την ταξινόμηση χρώματος της GIA (GemologicalInstituteofAmerica), το καλύτερο χρώμα να είναι το τελείως άχρωμο. Τέλος, η κοπή αποτελεί τη σημαντικότερη ιδιότητα που εν τέλει καθορίζει και την αξία του διαμαντιού! Ο λόγος είναι ότι με το κόψιμο του διαμαντιού ορίζεται το σχήμα του, οι γωνίες, η συμμετρία, οι αναλογίες και η στιλπνότητά του. Με άλλα λόγια… καθορίζεται το ίδιο το statusτου μονόπετρου. Ταοκτώπιοδημοφιλήσχήματαδιαμαντιών: Roud Brilliant Cut, Emerald, Marquise, Heart, Princess, Oval, Pear.

Μονόπετρο με διαμάντι: ένα ταξίδι με… σίγουρο προορισμό!

Η αναζήτηση για το ιδανικό μονόπετρο με διαμάντι, εδώ και πολλά χρόνια, αποτελεί ένα υπέροχο ταξίδι για κάθε ζευγάρι, με έναν μοναδικό, κοινό προορισμό: την «οικογένεια» του Kosmima24!

Ακολουθώντας την βαθιά γνώση που διαθέτουν πάνω στις δικές σας απαιτήσεις, οι άνθρωποι του kosmima24.grσχεδιάζουν υπέροχα μονόπετρα δαχτυλίδια με διαμάντι μέσα από εξαιρετικές σε ευρεία γκάμα κόστους, που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες.

Η υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει η ομάδα της εταιρίας πάνω στην επεξεργασία διαμαντιών και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διαμορφώνουν τις ιδιότητες και τελικά, την τιμή τους, σας καθοδηγούμε με ασφάλεια ώστε να ολοκληρώσετε μια λαμπερή επιλογή που θα συγκινήσει και θα συγκινεί για πάντα.

Αν έχετε αμφιβολίες για το γούστο της αγαπημένης σας, να είστε σίγουροι ότι το Kosmima24έχει την κατάλληλη μέθοδο για να πετύχετε διάνα και να κάνετε την πρόταση γάμου που πάντα ονειρευόσασταν!

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα μονόπετρα με διαμάντι από το kosmima24 είναι brandedδικής του κατασκευής, παρέχοντας τη δυνατότητα να διαμορφώσετε όπως ακριβώς φαντάζεστε την επιλογή σας. Φυσικά, κάθε δαχτυλίδι με διαμάντι συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά γνησιότητας από εξειδικευμένους επαγγελματίες γεμολόγους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ