Ζωή

8/6/18 14:27

τελ. ενημ.: 8/6/18 21:39

Κρουαζιέρα στα νησιά με επιβάτες τα παιδιά του 6ου Νηπιαγωγείου Χίου

Κρουαζιέρα στα πανέμορφα ελληνικά νησιά με συνταξιδιώτες και πρωταγωνιστές τα παιδιά του 6ου Νηπιαγωγείου Χίου είχαν την ευκαιρία να κάνουν έστω και νοερά όσοι το πρωί της Παρασκευής βρέθηκαν στην αυλή του 6ου νηπιαγωγείου  και παρακολούθησαν τη γιορτή, που είχαν ετοιμάσει με πολύ αγάπη και απίστευτο επαγγελματισμό οι νηπιαγωγοί Δέσποινα Αλιφεριάκη, Κλαίρη Ανδρονούδη, Χρυσούλα Τσαγκάρη και  Κατερίνα Τσάκαλη.

Κάθε χρόνο ο πήχης μπαίνει και υψηλότερα και κάθε χρόνο οι εκπαιδευτικοί του 6ου νηπιαγωγείου μας εκπλήσσουν ευχάριστα αφού οι γιορτές που προετοιμάζουν είναι επαγγελματικού επιπέδου. Από τη διανομή των ρόλων  που ταίριαζε γάντι σε κάθε παιδί μέχρι την επιλογή της μουσικής που στόλιζε εξαίσια την παράσταση,  όλα ήταν δομημένα  με τέτοιο τρόπο, ώστε όλα τα παιδιά να είναι πρωταγωνιστές και να ευχαριστηθούν τη συμμετοχή τους στη γιορτή.

 

Εξαιρετική  η επιλογή του αποχαιρετιστήριου τραγουδιού «Γεια σου χαρά σου Βενετιά» από την καταπληκτική φωνή του Νίκου Ξυλούρη, που ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους.

  

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση