1.7.2019 17:42

Χώρος χαράς και αναψυχής για δεκάδες παιδιά το καλοκαιρινό Camp του PowerGym

4ος χρόνος λειτουργίας με πλήθος καθημερινών δραστηριοτήτων

Όταν το 2015  η ψυχή του  PowerGym Ουρανία Μπουγδάνου ξεκινούσε τη λειτουργία του πρώτου της καλοκαιρινού παιδικού Camp,  σίγουρα  δεν ανέμενε ότι τέσσερα χρόνια μετά όχι μόνο θα διατηρούσε τον αριθμό των συμμετεχόντων  παιδιών αλλά θα αποκτούσε το δικό της φανατικό κοινό, εμπλουτίζοντας ταυτόχρονα το καθημερινό πρόγραμμα με νέες δραστηριότητες και παιχνίδια.

Ο «π» βρέθηκε την Παρασκευή στους χώρους του καλοκαιρινού Camp δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να παρακολουθήσουν από κοντά τη διαδικασία ενός ρεπορτάζ. Μάλιστα πολλά εξ αυτών θέλησαν να μπουν για λίγο στο ρόλο του «δημοσιογράφου» και να απευθύνουν πληθώρα ερωτήσεων σε συνεντευξιαζόμενους φίλους τους.

Φέτος στους χώρους του camp το οποίο ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Αυγούστου, φιλοξενούνται 30-35 παιδιά τα οποία απασχολούνται δημιουργικά από έξι δασκάλους, γυμναστές και εκπαιδευτές.

Καθημερινά από τις 07:30-15:00 συμμετέχουν σε αθλοπαιδίες , ομαδικά παιχνίδια , σε διαθεματικές ενότητας για τη διατροφή, την  ανακύκλωση και  τη μαγειρική, να μετέχουν σε  προγράμματα μουσικοκινητικης αγωγής,  Kids Pilates, Zumba Kids και   μοντέρνου χορού, μαθαίνουν κολύμβηση, κάνουν διάφορες κατασκευές.

Όλες οι δραστηριότητες και τα παιχνίδια πραγματοποιούνται σε κλειστούς κλιματιζόμενους χώρους ενώ το ελεύθερο παιχνίδι γίνεται σε σκιερό μέρος.

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ