1.5.2018 12:03

«Έπιασαν τον Μάη» στην Ερειθιανή

Μια ανθοκομική έκθεση διαφορετική από τις συνηθισμένες, με  μουσική, χορό και πολλά παιχνίδια πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στο  «παρκάκι» της Ερειθιανής ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΔΣ  Παναγίας Ερειθιανής. Τα δραστήρια μέλη του διοικητικού συμβουλίου είχαν φροντίσει με επιμέλεια τονν χώρο, είχαν στολίσει τα δεκάδες είδη λουλουδιών πουείχαν προμηθευτεί ώστε να μπορούν οι επεισκέπτες να επιλέξουν αυτό που τους αρέσει ενώ δωρεάν προσέφεραν στα παιδιά καλλιτεχνικές ανθοκομικές δημιουργίες φτιαγμένες με ιδιαίτερη αγάπη από το μέλος του ΔΣ Ελένη Κοκολιά Βοξάκη.

Η ανθοκομική έκθεση  προσέλκυσε το ενδιαφέρον δεκάδων επισκεπτών, όχι μόνο της περιοχής της Ερειθιανής αλλά από ολόκληρο τον Βροντάδο και την πόλη. Στον χώρο εκτός από άνθη και πρωτομαγιάτικα στεφάνια, προσφέρονταν σουβλάκια που έψηναν επί τόπου τα μέλη του ΔΣ(Παναγιώτης Σαλιάρης, Mαρία Τσέτσερη Ευτυχία Κοντογιάνννη, Στέλλα Μοίρα Μουντέ, Βίκυ Στεργιοπούλου) ενώ η Μαρία Συρρή Λιαδή χειροτέχνησε το πρωτομαγιάτικο στεφάνι του σχολείου.

Η έκθεση διήρκησε μέχρι αργά το βράδυ με τον DJ Στράτο Καββάδα να «ξεσηκώνει» με τις μουσικές επιλογές του μικρούς και μεγάλους. Καλή Πρωτομαγιά

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ