12.3.2018 19:05

Του έκοψαν με … τροχό τα δαχτυλίδια από τα πρησμένα του δάχτυλα!

Μια ασυνήθιστη περίπτωση επέμβασης απαιτήθηκε να γίνει πριν λίγες μέρες στο «Σκυλίτσειο». Συγκεκριμένα στα έκτακτα περιστατικά εμφανίστηκε μεσήλικος κάτοικος από χωριό της νότιας Χίου με άφθονα δαχτυλίδια στα δυο χέρια.

Η επιμονή στα δαχτυλίδια του προκάλεσε, προφανώς, αγγειακά προβλήματα στα χέρια, με αποτέλεσμα αυτά να πρηστούν, τα δαχτυλίδια να μην βγαίνουν και να κινδυνεύουν να δημιουργηθούν θρομβώσεις. Στη θέα του ασθενούς οι γιατροί επέλεξαν την άμεση χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο στο χειρουργείο διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν δυνατόν να υποχωρήσει το πρήξιμο, οπότε κλήθηκε εργάτης της Τεχνικής Υπηρεσίας με τον τροχό να επέμβει!

Ευτυχώς η δουλειά εκτελέστηκε με …. Χειρουργική ακρίβεια, τα δαχτυλίδια που έπνιγαν τα δάχτυλα αφαιρέθηκαν, δίχως να προκαλέσουν παράπλευρες ζημιές κατά την επέμβαση και ο ασθενής έφυγε από το «Σκυλίτσειο» με οδηγίες για το πώς η κατάσταση των χεριών του θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα. Ωστόσο στο Νοσοκομείο υπάρχουν υποψίες ότι ο ασθενής πολύ δύσκολα θα αποχωριστεί την αγάπη του για τα δαχτυλίδια…(φωτό: αρχείου) 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ