5.7.2024 14:20

Ομήρειο - Ξεκίνησε τις εργασίες του το 6ο Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο (Video)

Η Χίος φιλοξενεί από σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουλίου, το 6ο Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντριατρικό Συνέδριο, προσελκύοντας οδοντιάτρους και επιστήμονες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η διήμερη εκδήλωση, οργανωμένη από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Χίου, ξεκίνησε με αισιόδοξες προοπτικές και εντυπωσιακή συμμετοχή.

Ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χίου, Ανδρέας Καραμούζος, εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την επιτυχή οργάνωση της εκδήλωσης. «Αυτό το διήμερο στα πλαίσια του 6ου Αιγιοπελαγίτικου Οδοντιατρικού Συνεδρίου η καρδιά της οδοντιατρικής κοινότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο χτυπάει στο νησί μας στη Χίο. Είμαστε περήφανοι ως Οδοντιατρικός Σύλλογος ότι έχουμε οργανώσει ένα τέτοιο αξιόλογο και μεγάλης εμβέλειας συνέδριο. Η συμμετοχή είναι άκρως ικανοποιητική,» δήλωσε χαρακτηριστικά​​.

Ο κ. Καραμούζος τόνισε επίσης τη σημασία των προσκεκλημένων ομιλητών και του ποιοτικού προγράμματος, επισημαίνοντας την ιδιαίτερη τιμή να έχουν τον καθηγητή Αθανάσιο Αθανασίου ως επιστημονικό υπεύθυνο της εκδήλωσης.

Ο καθηγητής Αθανάσιος Αθανασίου, επιστημονικός υπεύθυνος του συνεδρίου και κοσμήτορας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, εξήρε τη μεγάλη έκθεση του επιστημονικού προγράμματος και τον σημαντικό αριθμό ομιλητών από τις οδοντιατρικές σχολές της Ελλάδας και της Κύπρου. «Ως επιστημονικός υπεύθυνος του 6ου Αιγαιοπελαγίτικου Συνεδρίου είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος να τονίσω την μεγάλη έκθεση του επιστημονικού προγράμματος και τον σημαντικό αριθμό ομιλητών από τις τρεις οδοντιατρικές σχολές της Ελλάδος και της Κύπρου,» ανέφερε​​.

Ο κ. Αθανασίου σημείωσε ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει εξειδικευμένα αντικείμενα με σκοπό την ενημέρωση των οδοντιάτρων για τις σύγχρονες τεχνικές αποκατάστασης της στοματικής κοιλότητας, συμβάλλοντας στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Επιπλέον, τόνισε την ιδιαίτερη σημασία της διοργάνωσης από τον μικρό Οδοντιατρικό Σύλλογο Χίου, που κατάφερε να συγκεντρώσει τόσο σημαντική προβολή και δημοσιότητα.

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα τους, να ανταλλάξουν απόψεις και να ενισχύσουν το επαγγελματικό τους δίκτυο, συμβάλλοντας έτσι στη συνεχή βελτίωση της οδοντιατρικής φροντίδας.

Η Χίος, με την φιλοξενία της και τις δυνατότητες της, αποδεικνύεται ιδανικός προορισμός για την πραγματοποίηση τέτοιων υψηλού επιπέδου συνεδρίων, ενισχύοντας τον επιστημονικό διάλογο και τη συνεργασία μεταξύ των επαγγελματιών του κλάδου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ