4.5.2020 16:40

Επανέρχεται στην κανονικότητα το Νοσοκομείο Χίου

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την επίσκεψή σας στο "Σκυλίτσειο"

Στο πλαίσιο των νέων οδηγιών του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τα μέτρα πρόληψης του Covid-19 το Νοσοκομείο επανέρχεται σταδιακά στη λειτουργία των Εξωτερικών Ιατρείων καταρχήν για τη μετεγχειρητική παρακολούθηση των ασθενών και την παρακολούθηση ασθενών με χρόνια νοσήματα.

  • Οι επισκέψεις στα Εξωτερικά Ιατρεία θα πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν ραντεβού μετά από επικοινωνία με τη Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων στο τηλέφωνο : 2271350112 & 2271350201 και σε προγραμματισμένη ώρα.
  • Οι ασθενείς θα προσέρχονται στο Νοσοκομείο φορώντας μάσκα και τηρώντας τις ενδεικνυόμενες αποστάσεις. Η προσέλευση του ασθενούς θα γίνεται χωρίς συνοδό, εφόσον το επιτρέπει η κατάστασή του.
  • Οι απαντήσεις εργαστηριακών εξετάσεων θα δίδονται από την υπάλληλο του Γραφείου Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών-Ληπτριών Υπηρεσιών Υγείας από την πύλη του Νοσοκομείου από την Τετάρτη 6-5-2020 και κατά τις ώρες 12:00- 14:00.
  • Οι ασθενείς στους οποίους έχουν ακυρωθεί τα ραντεβού τους παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων για τον επαναπροσδιορισμό τους.
  • Οι ασθενείς οι οποίοι θα υποβάλλονται σε προγραμματισμένο χειρουργείο θα προσέρχονται δυο (2) ημέρες νωρίτερα για να γίνεται η δειγματοληψία  Covid-19  από εξειδικευμένο προσωπικό που θα βρίσκεται στον Οικίσκο Δειγματοληψίας πλησίον της πύλης του Νοσοκομείου, κατόπιν επικοινωνίας με τη Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων για να κλείνουν σχετικό ραντεβού.
  • Η Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων θα δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες στους ασθενείς για τις ώρες προσέλευσής τους ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός πολλών ασθενών μαζί.
  • Θα απαγορεύεται το επισκεπτήριο, θα επιτρέπεται η συνοδεία του ασθενούς από ένα συγγενή εφόσον νοσηλεύεται με την ειδική άδεια συνοδού.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ