23.4.2018 13:28

«Η διατροφική αξία του μελιού» στις 2 Μαΐου στο Ομήρειο

Διάλεξη θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικών Επιστημών Χίου και η Ένωση Ελλήνων Χημικών Β. Αιγαίου με προσκεκλημένο τον Γιώργο Μπόσκου, Επίκουρο Καθηγητή Οργάνωσης και Διαχείρισης Μονάδων του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.

Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν τη διατροφή και συγκεκριμένα «τα λίπη και τα έλαια στη μαγειρική» και «η διατροφική αξία του μελιού».

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 2 Μαΐου στις 19:00 στην αίθουσα συνεδριών του Ομηρείου, και είναι ανοιχτή για όλη τη χιώτικη κοινωνία.

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ