23.4.2018 13:28

«Η διατροφική αξία του μελιού» στις 2 Μαΐου στο Ομήρειο

Διάλεξη θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικών Επιστημών Χίου και η Ένωση Ελλήνων Χημικών Β. Αιγαίου με προσκεκλημένο τον Γιώργο Μπόσκου, Επίκουρο Καθηγητή Οργάνωσης και Διαχείρισης Μονάδων του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.

Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν τη διατροφή και συγκεκριμένα «τα λίπη και τα έλαια στη μαγειρική» και «η διατροφική αξία του μελιού».

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 2 Μαΐου στις 19:00 στην αίθουσα συνεδριών του Ομηρείου, και είναι ανοιχτή για όλη τη χιώτικη κοινωνία.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ