10.9.2020 10:50

«Δεν υπάρχουν κλειστές και ανοιχτές δομές, υπάρχει ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ»

Να αφήσει τα εκβιαστικά διλήμματα και να προχωρήσει στην ουσιαστική αποσυμφόρηση των νησιών κάλεσε την Κυβέρνηση ο Παναγιώτης Χριστόφας

Να αφήσει στην άκρη τα εκβιαστικά διλήμματα της δημιουργίας νέων κέντρων και να προχωρήσει στην ουσιαστική αποσυμφόρηση των νησιών, καθιστώντας την Ευρωπαϊκή Ένωση συμμέτοχο σε ένα πρόβλημα που δεν αναλογεί μόνο στην Ελλάδα, κάλεσε την Κυβέρνηση ο επικεφαλής του συνδυασμού «Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο» Παναγιώτης Χριστόφας.

Μέσα από παρέμβασή του στο Politischios.gr, ο Παναγιώτης Χριστόφας, κατέρριψε τα επιχειρήματα της κυβέρνησης λέγοντας ότι, το πρόβλημα στα νησιά δεν είναι οι κλειστές ή οι ανοικτές δομές, αλλά ο υπερπληθυσμός σε Λέσβο, Χίο και Σάμο.

«Αυτά θα συνέβαιναν είτε ήταν ανοιχτές είτε κλειστές οι δομές. Αυτό που ζητάμε είναι η ουσιαστικά αποσυμφόρηση», ανέφερε ο ίδιος και υπενθύμισε σε Νότη Μηταράκη και Κυβέρνηση ότι εξελέγησαν υποσχόμενοι κλείσιμο των κέντρων, αναλογική κατανομή πληθυσμού σε όλη την Ελλάδα και ουσιαστική αποσυμφόρηση.

«Αυτά που έλεγαν εκείνοι προεκλογικά και για τα οποία εξελέγησαν με ένα μεγάλο ποσοστό, ερχόμαστε εμείς σήμερα και ζητάμε επιτέλους να εφαρμοστούν», κατέληξε.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ