10.12.2021 11:00

«Στολίζουμε τα Χριστούγεννα» - Δημιουργικά εργαστήρια στο Μουσείο Μαστίχας Χίου

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) υποδέχεται τα Χριστούγεννα με δύο εορταστικές δράσεις για παιδιά, στο Μουσείο Μαστίχας Χίου.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου (ώρες 10:30-12:30) οργανώνεται δημιουργικό εργαστήρι χριστουγεννιάτικων στολιδιών, για παιδιά, ηλικίας 6-12 ετών. Οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν τα δικά τους μοναδικά στολίδια από ξύλο, χαρτόνι, φύλλα και χρυσόσκονη για να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους αλλά και για να τα προσφέρουν σε αγαπημένα τους πρόσωπα. Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου (ώρες 12:30-14:30), σε συνεργασία με το 2o Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Χίου, οι συμμετέχοντες θα διακοσμήσουν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με στολίδια από το εργαστήρι του Σαββάτου. Στη συνέχεια, το δέντρο θα δοθεί στο Γηροκομείο Χίου «Ζωρζής Γ. Μιχαληνός», ως ένα μικρό δείγμα αγάπης, σεβασμού και προσφοράς στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας. 

Η συμμετοχή και τα υλικά στα εργαστήρια είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.


Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22710 72212 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ