7.7.2017 15:35

Στο Βεάκειο η Γιάννα Φαφαλιού με τον Κώστα Μακεδόνα και την Κέλλυ Βουδούρη

Από το Βεάκειο Θέατρο Πειραιά ξεκινάει σήμερα  το καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι της Γιάννας Φαφαλιού, όπου μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα και την συμπαίκτρια της στο Rising Star Κέλλυ Βουδούρη θα ταξιδέψουν το κοινό σε όμορφα μουσικά μονοπάτια.

Επόμενος σταθμός των τριών ερμηνευτών είναι η Χίος στις 29 Ιουλίου όπου θα πραγματοποιήσουν μια μεγάλη συναυλία στο ανοικτό θέταρο Καρδαμύλων και ακολουθεί η Καστοριά και άλλα μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου. Οι συναυλίες θα ολοκληρωθούν το Σεπτέμβριο και μέχρι τότε η δική μας Γιάννα Φαφαλιού θα είναι με τις αποσκευές της ανά χείρας. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για το ξεκίνημα αυτού του όμορφου ταξιδιού μέσα από το οποίο θα αποκτήσω αξέχαστες εμπειρίες. Το πρόγραμμα των συναυλιών είναι βασισμένο στο καλό ελληνικό λαϊκό τραγούδι ενώ θα περιλαμβάνει και τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Κώστα Μακεδόνα», δηλώνει στον «π» η Γιάννα Φαφαλιού. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ