16.1.2017 15:02

Σε ρόλο τραγουδιστή ο Χρ. Μερούσης για την ενίσχυση του Γηροκομείου

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ «ΑΡΤΙΟΝ»

Μουσικοχορευτική  παράσταση με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Γηροκομείου Χίου και των τροφίμων του θα πραγματοποιήσει μεθαύριο Τετάρτη το ΑΡΤΙΟΝ με τη συμμετοχή μελών του συλλόγου και πρωταγωνιστή το Χιώτη μαραθωνοδρόμο Χριστόφορο Μερούση.

Ο σύλλογος πάντοτε είναι αρωγός των ανθρώπων που έχουν ανάγκη και προσπαθεί με κάθε τρόπο και μέσο να τους βοηθήσει, υπογραμμίζει η πρόεδρος του Β. Κριτάκη. «Είμαι χαρούμενη διότι τόσο ο Χριστόφορος όσο και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμά μας και θα δώσουν όλη την ενέργειά τους για ένα άρτιο αποτέλεσμα. Όλοι μας τραγουδάμε ερασιτεχνικά και για την παρέα με εξαίρεση τον Δημήτρη Λιούντρη που είναι επαγγελματίας και παρόλα ταύτα με χαρά θα τραγουδήσει μαζί μας», ανέφερε, προσθέτοντας ότι ο Χρ. Μερούσης θα τραγουδήσει για πρώτη φορά δημόσια μπροστά σε κοινό.

Το μουσικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει έντεχνα και λαϊκά τραγούδια ενώ θα συμμετέχουν και χορευτές του συλλόγου Χίοι εν Χορώ. «Είναι μια παράσταση γεμάτη κέφι και αγάπη. Όποιος επιθυμεί από το κοινό μπορεί να τραγουδήσει και να χορέψει μαζί μας. Εμείς τραγουδάμε με τη ψυχή μας και ελπίζω ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας και θα συνεισφέρει στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη», κατέληξε η Β. Κριτάκη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 19:30 στο Ομήρειο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ