14.4.2017 12:22

Πενθήμερο σύγχρονης ελληνικής μουσικής από τη χορωδία Χίου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΘΕΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 24 ΩΣ ΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017.

Τις βάσεις ενός νέου μουσικού γεγονότος, που  θα μετατραπεί σε ετήσιο θεσμό, οργανώνει από φέτος η Χορωδία Χίου, με αφορμή τον εορτασμό των 35 ετών της παρουσίας της.

Στοιχεία

Το δρώμενο  ονομάζεται «Η σύγχρονη λόγια  ελληνική μουσική 20ός και 21ος αιώνας» και απευθύνεται στους μουσικούς και στους μαθητές κατά κύριο λόγο, αλλά και σε κάθε φιλότεχνο.                                                                                                                     Θα παρουσιάζονται  εξειδικευμένοι μουσικοί διεθνούς κύρους και για φέτος έχουν επιλεγεί οι Νίκος Σκαλκώτας, Θόδωρος Αντωνίου, Γιώργος Κουμεντάκης , Γιώργος Χατζημιχελάκης , Στέφανος Βασιλειάδης και Αλέξανδρος Καλογεράς.

Εισηγητές θα είναι ο Αλέξανδρος Καλογεράς, συνθέτης, καθηγητής σύνθεσης στο Berklee College του Πανεπιστημίου της Βοστώνης, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Καίμπριτς και μέλος του επιστημονικού του προσωπικού, και η πιανίστρια και μουσικολόγος Δρ. Λορέντα Ράμου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνειΕργαστήρια, masterclass, διαλέξεις, συναυλίες και ιδιαίτερα μαθήματα.

Οι χώροι διεξαγωγής θα ανακοινωθούν σύντομα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Ελευθερία Λυκοπάντη στα  τηλέφωνα:  σταθερό 22710 92115, κινητό 6978 06 39 04 και e-mailelykopanti@hotmail.gr

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ