24.3.2016 14:27

Πανελλήνια συνάντηση Συλλόγων Γονέων Μουσικών Σχολείων

Στη Χίο θα βρεθούν το Σάββατο μέλη δεκαπέντε συλλόγων  Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων από ολόκληρη την Ελλάδα προκειμένου να συμμετάσχουν στις εργασίες της γενικής συνέλευσης της ομοσπονδίας τους. « Πρόκειται για μια συνάντηση που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο σε διαφορετικό μέρος της χώρας μας. Φέτος η γενική συνέλευση θα γίνει στο νησί μας και θα δώσουν το παρόν δεκαπέντε σύλλογοι γιατί για ορισμένους λειτούργησε ανασταλτικά η απόσταση», δήλωσε στον «π» ο Γ. Κολλιάρος μέλος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Χίου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σάββατο(10:00) στην αίθουσα του Μουσικού Σχολείου και αναμένεται να τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που απασχολούν την λειτουργία αυτών των σχολείων. « Υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις και προβλήματα τα οποία πάνω κάτω είναι κοινά σε όλα τα μουσικά σχολεία. Είναι μια ευκαιρία να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να θέσουμε στόχους», κατέληξε ο Γ. Κολλιάρος.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ