28.6.2016 15:38

Οι Μύθοι των Μικρών Εξερευνητών

Όχι έναν αλλά πολλούς μύθους μας είπαν το βράδυ του Σαββάτου οι «Μικροί Εξερευνητές», που μετά την περσινή επιτυχία της Οδύσσειας φέτος μας μύησαν στους μύθους του Αισώπου.

Η επιλογή του ανοικτού χώρου της «Ηούς» στη Δασκαλόπετρα  για την παρουσίαση  της εκδήλωσης  ήταν εξαιρετική καθώς η υγρασία της  θάλασσας δρόσιζε την ατμόσφαιρα και ο κόσμος μπορούσε να απολαύσει με ηρεμία την παράσταση.

Οι μικροί πρωταγωνιστές με νάζι και σκέρτσο κέρδισαν όχι μόνο το χειροκρότημα των γονιών τους αλλά και κόσμου που παρευρίσκονταν στο χώρο και κοντοστάθηκε για να καμαρώσει τον λαγό, την χελώνα, τον τζίτζικα, το μυρμήγκι, την αλεπού, το κοράκι, τον αφηγητή, τον Ανδροκλή και το λιοντάρι.

Οι δασκάλες των «Μικρών Εξερευνητών» Ευαγγελία Κοντού, Αγγελική Αλεξάκη και Ελένη Μαστροδημήτρη,  φανερά συγκινημένες  καμάρωναν τα παιδιά τους να παίζουν και να τραγουδούν, μεταδίδοντας στο κοινό λίγη από την ζωντάνια και αθωότητά τους.

Η διανομή των ρόλων ταίριαξε γάντι σε κάθε παιδί ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι τους ένοιωθαν πρωταγωνιστές και η ευχαρίστηση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ