18.1.2017 10:05

Οι Χαλκούσοι της Αττικής έκοψαν την πίτα τους και βράβευσαν τα παιδιά τους

Την επιτακτική ανάγκη της  συνέχισης του πολιτιστικου έργου  του Συλλόγου Χαλκουσίων Αττικής και την παρότρυνση της ενασχόλησης νέων ασνθρώπων με τα πολιτιστικά δρώμενα του   τόπου τους  εξέφρασε  ο πρόεδρος του Συλλόγου Σταμάτης Χονδρογιωργάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή.

Παράλληλα ανακοίνωσε στους παρευρισκομένους ότι ο Δήμος Χίου ανταποκρίθηκε   θετικά στο αίτημα του Συλλόγου για ονοματοδοσία δρόμου Νικολάου Γκιάλη στο Χαλκειός ενώ επισήμανε ότι οι οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα έχει επηρεάσει και τα οικονομικά του Συλλόγου αλλά παρόλα ταύτα παράγει δραστηριότητα.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε ακόμη όλα τα μέλη  και τους φίλους του Συλλόγου για την υποστήριξη  και τη συμμετοχή τους  και βράβευσε τα παιδιά που εισήχθησαν σε ιδρύματα της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τέλος ανακοίνωσε ότι ο αποκριάτικος χορός  του συλλόγου θα γίνει στις 11 Φερβουαρίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ