18.7.2016 16:26

Ο Λευτέρης Βενιάδης στη Χίο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΕΣΩ FORTHNET

Προσέγγισε με αριστουργηματικό τρόπο την ποίηση του Γ. Σουρή και έδωσε την δυνατότητα στους θεατές του φεστιβάλ Αθηνών να απολαύσουν μια αψεγάδιαστη μουσικοθεατρική παράσταση. Ο Χιώτης συνθέτης και σκηνοθέτης Λευτέρης Βενιάδης κατέπληξε το κοινό της πρωτεύουσας με την παράσταση «Σουρής τώρα» και έχοντας  ως συνοδοιπόρους στο μουσικό του  ταξίδι  την Νεανική Χορωδία «Ταξιδευτές» αλλά και τους υπέροχους μουσικούς και λυρικούς τραγουδιστές στην κυριολεξία απογείωσε το φεστιβάλ.

Στη Χίο για δύο συναυλίες

Ο Λευτέρης Βενιάδης,  ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της αντιδημάρχου Πολιτισμού Βιβής Ποταμούση θα βρεθεί στη Χίο τον Αύγουστο για δύο μόνο παραστάσεις. « Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα δώσουμε την ευκαιρία στους Χιώτες να απολαύσουν αυτόν τον ιδιαίτερο και μοναδικό καλλιτέχνη. Ο Λευτέρης Βενιάδης με επταμελή ορχήστρα θα πραγματοποιήσει δύο συναυλίες κλασική μουσικής  στον Καστρομηνά και στο Μαυροκορδάτικο ενώ θα κάνει και εκπαιδευτικά σεμινάρια», ανέφερε η αντιδήμαρχος.

Στα Αφροδίσια η Αμανιάδα

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Πολιτισμού η Αμανιάδα που θα πραγματοποιηθεί φέτος  στα Αφροδίσια στις 12 Αυγούστου και θα εμπλουτιστεί και με νέα εκπαιδευτικά παιχνίδια για τα παιδιά μικρότερης ηλικίας που δεν έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν στις αθλοπαιδίες.

Με πυξίδα τη Forthnet

Στο πρόγραμμα OverCity  της Forthnet συμμετέχει πλέον ο Δήμος Χίου μετά από επικοινωνία της αντιδημάρχου Πολιτισμού με την εταιρεία. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που ενημερώνει τον επισκέπτη του νησιού για τις πολιτιστικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν. « Το πρόγραμμα ενεργοποιείται όταν κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκού εισιτηρίου και ενημερώνεσαι ταυτόχρονα για τις δράσεις που γίνονται στο νησί. Για το σκοπό αυτό έχω αποστείλει έγγραφα στους συλλόγους να μας κοινοποιήσουν τις εκδηλώσεις τους για να ενημερώσουμε και εμείς με την σειρά μας την εταιρεία», εξήγησε η κα Ποταμούση.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ