28.2.2018 11:31

Ο Χιώτης Στρατής Βογιατζής ερέθισμα για νέους φωτογράφους

Ένα εργαστήριο για την οπτική αφήγηση μέσω φωτογραφιών και κινηματογραφίας θα διεξαχθεί στην Κροατία, στο μουσείο Stari Grad, με βασικούς διοργανωτές την εταιρεία Proja.org / MED Land Project και τον Χιώτη φωτογράφο,  Στρατή Βογιατζή.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε φωτογράφους και σκηνοθέτες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τη δημιουργική αφήγηση με μέσο τον φωτογραφικό φακό.

Η τρέχουσα περίοδος του εργαστηρίου είναι 27  με 30 Μαρτίου και οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν όσα υπόσχεται το εργαστήριο, από το προσωπικό έργο του Στρατή Βογιατζή. Ο Χιώτης σκηνοθέτης και φωτογράφος θα γνωρίσει προσωπικά τους συμμετέχοντες και θα τους δώσει «τα φώτα» του στον τομέα που γνωρίζει καλά και έχει διαπρέψει. Ουσιαστικά, κύριο μέλημα του Στρατή θα είναι να εκπαιδεύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους φωτογράφους και σκηνοθέτες που θα παρευρεθούν για το τριήμερο στην Κροατία, αποκαλύπτοντάς τους μικρά ή μεγάλα μυστικά του επαγγέλματος.

«Οι εικόνες μας αντανακλούν τη στενή σχέση που έχουμε  με τον κόσμο και χρησιμοποιώντας  τις εικόνες για να διατυπώσουμε μία  ιστορία, είναι ένας τρόπος να εξηγήσουμε τη σχέση μας με τους ανθρώπους και τα διαστήματα», γράφει ο Χιώτης φωτογράφος  στην ιστοσελίδα όπου θα εισέλθουν οι ενδιαφερόμενοι για να κάνουν την αίτηση τους.

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ