15.9.2021 13:50

Με ελληνική μουσική υποδέχεται το φθινόπωρο ο Δήμος Χίου

Πέμπτη και Παρασκευή στην κεντρική πλατεία στις 20:00

Δυο φθινοπωρινές συναυλίες με ελληνικό ρεπερτόριο πραγματοποιεί ο Δήμος Χίου στην πλατεία Βουνακίου αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή.

Ο Δήμαρχος Χίου, Στ. Κάρμαντζης αναφερόμενος στην παραπάνω πρωτοβουλία του Δήμου Χίου εξήγησε τον λόγο που θα πραγματοποιηθούν αυτή την περίοδο δηλώνοντας ότι στόχος ήταν να αποφευχθεί ο συνωστισμός τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται όπως ανέφερε ο κ. Κάρμαντζης στην προσπάθεια του Δήμου Χίου να στηρίξει τους Χιώτες καλλιτέχνες.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί μουσική συναυλία με τίτλο « Μια αγκαλιά τραγούδια…» αφιερωμένη στο λαϊκό τραγούδι με τους καλλιτέχνες Χρήστο Μακροκάνη και Δέσποινα Βελισσάρη.  Η δεύτερη μουσική συναυλία με τίτλο «Της Ξενιτιάς και της Θάλασσας» θα λάβει χώρα την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:00 με τους Αδελφούς Πούπαλους, Σάκη Πιππίδη, Γιάννη Βούκουνα, Μανώλη Στάθη, Ματθαίο Μπουμπάρη, Κυριακή Πιππίδη, Αθηνά Βούκουνα και Σοφία Χατζηθανάση. 

Τέλος αποτελεί για τον κ. Κάρμαντζη και μια ευκαιρία για τους πολίτες να απολαύσουν νέο σιντριβάνι στην πλατεία Βουνακίου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ