5.4.2016 16:16

Λεύκωμα μαθητικών αναμνήσεων από το 2ο Δημοτικό Σχολείου Βροντάδου

Οι αναμνήσεις των σχολικών χρόνων και κυρίως αυτών του δημοτικού είναι βαθιά χαραγμένες στην μνήμη όλων μας. Το ατελείωτο παιχνίδι, οι ζαβολιές, τα αλληλοπειράγματα με τους συμμαθητές, τα πρώτα μας γράμματα. Με το σκεπτικό λοιπόν  ότι οι αναμνήσεις αυτές δεν πρέπει να χαθούν ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου δημοτικού σχολείου Βροντάδου με την αμέριστη συνεργασία και συμπαράσταση του Συλλόγου Γονέων απευθύνουν πρόσκληση σε όλους τους αποφοίτους του Δημοτικού Σχολείου Ερειθιανής, να αποτυπώσουν στο χαρτί τις σχολικές τους εμπειρίες και αναμνήσεις ώστε αυτές να καταγραφούν σε ένα λεύκωμα. « Τα κείμενα τα οποία δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 400 λέξεις θα τα παραλάβει η επιτροπή που έχει συσταθεί για την δημιουργία του λευκώματος και θα έχει την επιμέλειά του», δήλωσε στον «π»η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Μ. Τσέτσερη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα κείμενα τους μέχρι τις 30 Μαίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του 2ου δημοτικού σχολείου Βροντράδου mail@2dim-vront.chi.sch.gr ή στο email: georgoulasilias@hotmail.com

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ