Πολιτισμός

19/9/16 15:12

τελ. ενημ.: 20/2/18 19:23

Το κοινό «Εξερεύνησε τη Χίο» μέσα από τις φωτογραφίες του Βαλάντη Ζουμή

Κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού η 1η έκθεση φωτογραφίας του Βαλάντη Ζουμή που εγκαινιάστηκε το Σάββατο στον πολυχώρο Citrus.

  Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον χώρο του κτήματος, να θαυμάσουν τις υπέροχες φωτογραφίες του Βαλάντη Ζουμή, να δοκιμάσουν υποβρύχιο μαστίχα και μανταρίνι που προσέφερε το Citrus καθώς και φρέσκια μπύρα Χίου μαζί με μαστέλο. « Χαίρομαι διότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε θετικά και τίμησε με την παρουσία του την έκθεση μου. Στους περισσότερους άρεσε η ιδέα της φιλοξενίας της έκθεσης στον όμορφο χώρο του Citrus ενώ θετικά ήταν τα σχόλια τους και για την επιλογή των φωτογραφιών», δήλωσε στον «π» ο εμπνευστής και δημιουργός της έκθεσης Βαλάντης Ζουμής.

Η ιδέα να εκτυπωθούν σε καμβά ο φωτογραφίες ήταν εξαιρετική εκ μέρους του Βαλάντη Ζουμή αφού ο  καμβάς βοήθησε τις φωτογραφίες να αποκτήσουν βάθος και  να μοιάζουν με πίνακα ζωγραφικής. « Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα προϊόντα Μαστέλο, τη φρέσκια μπύρα Χίου και το Spontini για την εξαιρετική συνεργασία και το κτήμα citrus για την φιλοξενία. Να ευχαριστήσω ακόμη το τυπογραφείο Ο ΤΥΠΟΣ ΖΗΣΙΜΟΣ και προσωπικά τον Δημήτρη Ζήσιμο για τις εκτυπώσεις και φυσικά τον  κόσμο που μας τίμησε στην πρώτη μας προσπάθεια και δεσμευόμαστε για περισσότερες στο μέλλον», είπε π Βαλάντης Ζουμής συμπληρώνοντας ότι ήταν μιας βραδιά αφιερωμένη στις ομορφιές της Χίου και τα προϊόντα της.

 

Δείτε επίσης