27.7.2017 14:09

Καλοκαιρινή περιοδεία «Σκηνοβατών» με «Φαύστα»

Στη χειμερινή ... πρεμιέρα η κατά «Σκηνοβάτες» «Φαύστα» είχε αποσπάσει πολύ καλές κριτικές. Σε σκηνοθετική προσέγγιση του Γιώργου Παυλιδάκη το κορυφαίο θεατρικό έργο του Μποστ θα έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε και σε καλοκαιρινή περιοδεία.

Οι συντελεστές του αποφάσισαν να δώσουν 4 παραστάσεις ξεκινώντας από τις 31 Ιουλίου στην Καλαμωτή. Θα ακολουθήσουν στις 3 Αυγούστου στα Νένητα, στις 12 Αυγούστου στη Λαγκάδα και στις 16 Αυγούστου στο «Μίκης Θεοδωράκης» στον Καστρομηνά. 

«Το έργο γράφτηκε σε στιγμή κεφιού και ούτε θυμάμαι να με «κούρασε», ούτε το «θέμα της να με απασχολούσε χρόνια». Το έγραψα το καλοκαίρι του ’63, φιλοδοξώντας να έχω στο συρτάρι κι ένα έργο που να μην είναι επίκαιρο και να μπορεί να παίζεται ανεξαρτήτως εποχής», έγραφε κάποτε ο Μποστ.
Στο έργο παίζουν οι Μαρία Ζαννίκου, Ειρήνη Τσίχλα, ∆ηµήτρης Μπαχάς, Ειρήνη Κρεατσούλα, Μαρκέλλα Γιοβανάκη, Γρηγόρης Παπαµικρούλης, Μαρία Αυγουστίδη

Στο πιάνο ο Μιχάλης Μάγνης, στη χορογραφία η Μαργαρίτα Καμαράτου και στον φωτισμό ο Ανδρέας Απέσσος.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ