16.2.2016 10:42

«Η Κυρία Προέδρου» του Μ.Ε.Ο.Θ

Μια κωμωδία παρεξηγήσεων και ανατροπών επέλεξαν να παρουσιάσουν την φετινή χρονιά  τα μέλη της θεατρικής ομάδας Θυμιανών που μετά την περσινή επιτυχία που σημείωσε η παράσταση «Οι Μικροί Φαρισαίοι», συνεχίζουν δυναμικά να δίνουν το βροντερό παρόν στα θεατρικά δρώμενα του νησιού μας.

«Η Κυρία Προέδρου» όπως είναι ο τίτλος του έργου είναι μια γαλλική διαχρονική κωμωδία που καυτηριάζει τα φαινόμενα κακοδιοίκησης, ρουσφετολογίας, αναξιοκρατίας, ατιμίας και αδικίας που χαρακτηρίζουν τα πολιτικά συστήματα των περισσότερων χωρών της Δύσης. «Η Χώρα μας έχει βιώσει την διαφορά σε όλους τους τομείς της πολιτικής ζωής του τόπου. Δυστυχώς τα ρουσφέτια, η κακοδιαχείριση, οι συζυγικές ατιμίες είναι πάντοτε θέματα επίκαιρα», δήλωσε στον
«π» ο Πρόεδρος του ΜΕΟΘ Κυριάκος Φρεζούλης επισημαίνοντας ότι τα μέλη της θεατρικής ομάδας έχουν ξεκινήσει ήδη πρόβες δίχως όμως να προσδιορίζεται ο ακριβής χρόνος πραγματοποίησης της παράστασης.

Την διασκευή του έργου υπογράφει η Ευγενία Ασλανίδη που για δεύτερη φορά μετά «τους Φαρισαίους» συνεργάζεται με την θεατρική ομάδα του ΜΕΟΘ. « Πέρσι πήρα πολύ χαρά ελπίζω να έδωσα κιόλας...», είπε χαρακτηριστικά η Ευγενία συμπληρώνοντας ότι επέλεξε και πάλι κωμωδία γιατί χαρίζει γέλιο στον κόσμο που το έχει ανάγκη. « Διαβάσαμε πολλά έργα και καταλήξαμε στη γαλλική κωμωδία των Μωρίς Ιννεκέμ και Πιέρ Βεμπέρ «Η Κυρία Προέδρου». Ένα έργο διαχρονικό που πραγματεύεται τη διαπλοκή της Πολιτικής με τον Έρωτα», κατέληξε η Ευγενία Ασλανίδη. 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ