4.7.2016 11:10

Το Χαϊδάρι χόρεψε Πυργούσικο

Μύρισε Χίο και μαστίχα η πλατεία Χαϊδαρίου όπου ο δραστήριος πολιτιστικός σύλλογος Πυργούσων Αττικής διοργάνωσε άλλη μία επιτυχημένη εκδήλωση για την μαστίχα. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Μπρη Παπαμακαρίου παρουσίασε στους παρευρισκόμενους την ιστορία του μοναδικού αυτού Χιώτικου προϊόντος ενώ η υπεύθυνη marketing της Medittera Μαριαλένα Κάβουρα ανέπτυξε όλες τις νέες εξελίξεις στο θέμα της μαστίχας. « Είμαι πολύ χαρούμενη διότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωσή μας. Το παρόν έδωσαν σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαϊδαρίου, ο Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος, ο γ.γ. του υπ. Ναυτιλίας συγχωριανός μας Γιάννης Θεοτοκάς, ο Πρόεδρος της ΟΧΣΑ Αργύρης Κοκκινάκης, ο πρόεδρος του Δρομοκαϊτειου Ισίδωρος Πρώιος  και πολλοί άλλοι τοπικοί σύλλογοι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Τούμπο για όλη την βοήθεια που μας προσέφερε», δήλωσε στον «π» η Πρόεδρος του Συλλόγου Πυργούσων Αττικής.

Αμέσως μετά το πέρας των ομιλιών και των παρουσιάσεων, το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου χόρεψε χορούς από την Χίο υπό την συνοδε΄θα των Χιωτών μουσικών Νικόλα Καραολάνη(βιολί-φωνή), Δημητρη Ράπτη(λαούτο) και Παναγιώτη Παπαγεωργίου(κρουστά).

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ