24.5.2016 9:25

Φωτογραφικός διαγωνισμός αφιερωμένος στις ομορφιές της Χίου από την POINT

Έναν διαγωνισμό φωτογραφίας  αφιερωμένο στις ομορφιές του νησιού μας πραγματοποιεί το δραστήριο και πρωτοπόρο γραφείο τουρισμού Point του Σταμάτη Μούνδρου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μεταξύ τριών θεματικών και να μετέχουν με τρεις συνολικά φωτογραφίες. « Οι θεματικές αφορούν τις παραλίες της Χίου, τους παραδοσιακούς οικισμούς και τις ανθρώπινες δραστηριότητες. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι και θα απονεμηθούν έξι συνολικά βραβεία, δύο σε κάθε κατηγορία», δήλωσε στον «π» ο Σταμάτης Μούνδρος, υπεύθυνος του γραφείο τουρισμού Point, συμπληρώνοντας ότι η ιδέα για τον διαγωνισμό γεννήθηκε από την ανάγκη να προβληθούν άγνωστες  ομορφιές της Χίου.

Για να λάβει κάποιος μέρος στον διαγωνισμό αρκεί να επιλέξει μία φωτογραφία για την κάθε κατηγορία, να κάνει like στη σελίδα του Point στο  Facebook και να αναρτήσει τις φωτογραφίες στη σελίδα γράφοντας point κατηγορία, τίτλο και ονοματεπώνυμο.

Ο διαγωνισμός θα παραμείνει ενεργός μέχρι την Πέμπτη 30 Ιουνίου και εν συνεχεία η επιτροπή (Γιάννης Βούλγαρης,  Μπάμπης Κοιλιάρης,  Ρένα Δαμίγου Παγούδη, Άννα Φύκαρη, Αντώνη Τσατσαρώνη και Νίκο Χούλη) θα αποφασίσει για την ανάδειξη των νικητών

Τα βραβεία που θα απονεμηθούν θα είναι έξι συνολικά, δύο σε κάθε κατηγορία και θα περιλαμβάνουν τρία διήμερα στη Βόρεια Χίου και τρία στη Νότια με διήμερη παραχώρηση αυτοκινήτου και κάλυψη εξόδων διαμονής με πρωινό.   

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ