6.3.2017 14:00

Ετήσια γενική συνέλευση των μελών του «ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ»

Το Διοικητικό  Συμβούλιο του «ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ»,  σύμφωνα με  το άρθρο 23 του Καταστατικού, καλεί τα  Μέλη σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, την 16ην Μαρτίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία του Συνδέσμου των Απανταχού Καρδαμυλίων (Σκουζέ 1 & Ακτή Μιαούλη, Πειραιάς).        

     

 Θέματα ημερησίας διατάξεως

 

1)     Έγκριση πεπραγμένων του Σωματείου  περιόδου 01.01.2016 έως 31.12.2016.

2)     Έγκριση Ισολογισμού και Απολογισμού Οικονομικής Διαχείρισης, για την ίδια  χρονική περίοδο.

3)     Προϋπολογισμός  έτους 2017.

4)     Υποβολή Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής και έγκρισή της.

5)     Απαλλαγή των Μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε  ευθύνη για την διαχείριση της ίδιας χρονικής περιόδου.

6)     Διάφορα θέματα.

 

Το Δ.Σ. εκφράζει θερμή παράκληση για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των Μελών στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης. Σύμφωνα με το Καταστατικό, δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους (αρθρ.26).

Σε περίπτωση αδυναμίας αυτοπρόσωπης παρουσίας στη Γενική Συνέλευση, τα Μέλη που επιθυμούν να εκπροσωπηθούν, πρέπει να καταθέσουν ειδική εξουσιοδότηση στη Γενική Γραμματέα του Συνδέσμου μέχρι και  την ώρα έναρξης των εργασιών της. Υπενθυμίζεται ότι κάθε Μέλος επιτρέπεται να εκπροσωπήσει μέχρι δύο (2) Μέλη κατ’ ανώτατο όριο (άρθρ.23).

Στην περίπτωση που δεν θα επιτευχθεί η απαραίτητη σύμφωνα με το Καταστατικό απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί με τα ίδια θέματα, στον ίδιο χώρο, την ίδια ημέρα, και ώρα 12.00,  ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρισταμένων μελών.

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ