8.3.2016 10:48

Ένα μαγικό χορευτικό σαββατοκύριακο

ΤΑ ΑΛΛΑΤΑΚΙΑ ΧΟΡΕΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΟΜΗΡΕΙΟ

Ένα διήμερο γεμάτο χορό, μουσική και τραγούδι μας χάρισαν τα Αλλατάκια, τα οποία κατόρθωσαν να γεμίσουν ασφυκτικά την αίθουσα του Ομηρείου το περασμένο σαββατοκύριακο.

Διακόσια περίπου παιδιά σχολικής και εφηβικής ηλικίας, υπό την καθοδήγηση του εξαιρετικού δασκάλου τους, Γιάννη Γριμπαμπή, παρουσίασαν χορούς από ολόκληρη την Ελλάδα, αποσπώντας το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού.

Ο Πρόεδρος του «Λέων Αλλάτιου» Κώστας Τριαντάφυλλος αφού ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στον σύλλογο, εν συνεχεία επισήμανε την μεγάλη προσφορά του Γιάννη Γρυμπαμπή στην διατήρηση της χορευτικής παράδοσης. « Ακούραστα, με υπομονή και αγάπη για τα παιδιά, όλα αυτά τα χρόνια συμβάλλει στην διατήρησης των παραδόσεων μας, διδάσκοντας τους νέους χορούς από ολόκληρη την Ελλάδα.  Με τον δικό του μοναδικό τρόπο βοηθάει τους μικρούς μας χορευτές αφενός να μάθουν χορό και αφετέρου να αγαπήσουν την ελληνική παράδοση», ανέφερε στην ομιλία του ο Κώστας Τριαντάφυλλος.

Συγκινημένος αλλά και βαθύτατα ικανοποιημένος από την εξαιρετική παράσταση που παρουσίασαν τα Αλλατάκια στη σκηνή του Ομηρείου, ο Γιάννης Γριμπαμπής επισήμανε ότι στόχος του είναι η ευχαρίστηση των παιδιών. « Δεν θέλω να νοιώθουν πιεσμένα. Έχουν τόσα άλλα πράγματα καθημερινά για να αγχώνονται που ο χορός σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους γίνει άγχος. Το θέμα είναι να χαίρονται που κάνουν χορό και αυτό νομίζω ότι το καταφέραμε», κατέληξε ο δάσκαλος χορού Γ. Γριμπαμπής καταχειροκροτούμενος από το παρευρισκόμενο κοινό.

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ