17.5.2016 10:09

Εκδήλωση αφιέρωμα στη μάνα από τον Σύλλογο Νεοχωρίου

Μία εκδήλωση αφιέρωμα σε όλες τις μητέρες πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή ο δραστήριος Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου «Άγιος Μηνάς» στο ξενοδοχείο Golden Sand. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου επιμελήθηκαν με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα μια γιορτή γεμάτη χορό, θέατρο και τραγούδι.

« Δουλέψαμε όλοι συντονισμένα για να επιτύχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Συνεργαζόμαστε άψογα μεταξύ μας και προσπαθούμε να παρουσιάζουμε όμορφες εκδηλώσεις στους χωριανούς μας. Η γιορτή για την μητέρα ήταν ένας ελάχιστος φόρος τιμής σε όλες τις μάνες που με περίσσεια αγάπη και στοργή μεγαλώνουν τα παιδιά τους και ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για να στεφθεί με επιτυχία η εκδήλωση», δήλωσε στον «π» η Τούλα  Σαλαγάρα, μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Νεοχωρίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια θεατρική σύνθεση από τους εφήβους του Συλλόγου, βασισμένη σε ποιήματα του Νίκου Καζαντζάκη  και του Γιάννη Ρίτσου. Την σκηνοθεσία και θεατρική διδασκαλία της παράστασης υπέγραφε ο Σταύρος Σπυράκης.  « Ο Σύλλογος μας αναγνωρίζοντας τους κόπους και τις θυσίες της κάθε μητέρας αποφάσισε να την τιμήσει στο πρόσωπο της Παπαδιάς μας της κ. Ευαγγελίας Σκαρλή μια μητέρας πολύτεκνης που εργάζεται ως καθηγήτρια Αγγλικών και μεγαλώνει 4 παιδιά», ανέφερε η κα Σαλαγάρα.

Παράλληλα παρουσιάστηκαν χοροί και παιχνίδια από τα παιδικά χορευτικά τμήματα του συλλόγου. « Υπό την καθοδήγηση της Σταυρούλας Αλατσατιανού τα παιδιά χόρεψαν χορούς από την Κρήτη, την Θάσο και την Μακεδονία και έπαιξαν αλάτι ψιλό – αλάτι χονδρό και τσιγγολελέτα. Οι έφηβοι χόρεψαν  χορούς των Ελλήνων προσφύγων από τον Πόντο σε διδασκαλία Σίμου Καραολάνη», είπε η Τούλα Σαλαγάρα.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ