30.9.2021 15:11

Εκδήλωση με θέμα την μοναξιά από τη «ΘΑΛίΑ»

Το Σάββατο στο Αρχοντικό «Ρίζικο»

Με το δικό της τρόπο η εθελοντική ομάδα «ΘΑΛίΑ» για την Τρίτη ηλικία θα αναπτύξει το θέμα της μοναξιάς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν η εκπρόσωπος της εθελοντικής ομάδας «ΘΑΛίΑ», Ε. Λυκοπάντη αλλά και οι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, ο σκηνοθέτης Σ. Σπυράκη, ο συγγραφέας Κ. Βολάκης και η φιλόλογος, Κ. Βαγιάνου έδωσαν περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Οκτωβρίου  στο Αρχοντικό «Ρίζικο» με είσοδο 5 ευρώ.

Στην εκδήλωση συμπεριλαμβάνονται αναγνώσεις κειμένων αλλά και μια θεατρική δράση εμπνευσμένη από την φιλόλογο, κα. Βαγιάνου. Η θεατρική δράση αποτελεί έναν εσωτερικό μονόλογο με θέμα την μοναξιά. Σάρκα και οστά στις λέξεις θα δώσει ο σκηνοθέτης και ιδρυτής της θεατρικής ομάδας «Θεατροποιοί», Σ.Σπυράκης.

Όλοι οι συνδιοργανωτές της εκδηλώσεις εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να στηρίξουν με κάθε τρόπο την Τρίτη ηλικία σε συνεργασία με την ιδρύτρια της εθελοντικής ομάδας «ΘΑΛίΑ», Ε. Λυκοπάντη.

Μάλιστα ο συγγραφέας, Κ. Βολάκης κάλεσε όλους τους ενδιαφερόμενους κάθε ηλικίας να πλαισιώσουν και να ενδυναμώσουν την εθελοντική ομάδα «ΘΑΛίΑ» προκειμένου να μοιραστούν τη χαρά προσφέροντας στην Τρίτη ηλικία.

Τέλος η εκπρόσωπος της εθελοντικής ομάδας «ΘΑΛίΑ», Ε. Λυκοπάντη υπενθύμισε τον σκοπό της εθελοντικής ομάδας:

«Η ομάδα μας έχει στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τις ανάγκες και τα προβλήματα της Τρίτης Ηλικίας, τις επιθυμίες, τα μπορώ και τα θέλω τους».

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ